Vitaj v klube

autor:: Pedro Kasablankasky

rubrika:: haluze/blbosti

Vitaj v klube frajerov.
Vitaj v klube medzi čestnými a blbými,
pretože ja sa z neho odísť nechystám a nikdy z neho neodídem presne ako z neho nikdy neodíde nikto, pretože vždy sa doňho ludia len vracajú.
Vitaj v klube frajerov
pretože nikto z nás nieje rovnaký ako punkáč Vilo, alebo sám král Dylen spolu s metalistom Kockom, alebo motorkárom Uprem na pive a spoločne ako pravá rodina Vikingov s tou tučnou čašníčkou, sebavedomou ako žiadna ženská pred ňou, pretože sme jediný, čo nemajú radi život okolo a nič preto nespravia, pretože to hora musí prísť k nám a pekne po kolenách.
Čo tam tie keci o snoch, alebo utrpení, ktoré pred bandou fašistyckých pôžitkárov nikdy nebudú znamenať nič husté, alebo perfektne dosť dobré, vhodné masturbácii preprášeného mozgu od pravých hrdinov spoločnosti priahnucej po všetkom, ale všetkom ako ten najbesnejší kombajn latexových kních a ešte a ešte, a nikdy nie dosŤ, nech sa to nikdy nekončí, pretože ja túžim len potom aby si ma nenávidela z celej hlbky duše!
Vitaj v klube frajerov,
Pretože si nenávidená a kolko krát si nenávidená, toľko krát sa ti zvyšuje tvoje ego od všetkých tých pekných kokotov a píč pochodujúcich po všetkých chodníkoch bez najmenšieho záujmu o seba a všetkých naokolo a pritom, keď niekde skrytý vo svojich svetoch pred zrkadlom s novými riflami, koženou bundou s tými ich šatnikmi sa cítiš fajn pretože si len použitelná a použitelnou na pivo s chladničky do mojích rúk sa cítiš fajn.
Vitaj v klube frajerov,
pretože som ťa nikdy netúžil mať a nikdy som ťa v skutočnosti nechcel tak ako som chcel aby si ma nenávidela, pretože pravé utrpenie milujúceho je najväčšia krása hrdinstva obyčajného narcisa. a otázky typu nie kým ale čím som sa v tvojom srdci stal, že som odkázaný na pseudoklamstvá neslanej nemastnej kukuričnej kaše?
Vitaj v klube frajerov,
pretože po nás budú strielať a nikdy sa nedostaneme do televízíi, pretože mi budeme skamenené sochy človeka a nikdy nie iné
nikdy nie iné
Presne táke
ako Spigi nikdy neprizná, že je homosexual a bude s tým žiť hlboko skrytý, ale hrdý, že to nikdy neprizná.
Vitaj v klube frajerov zničenej doby, ktorú len po kvapkách nosíme na chrbte svojich rebier len a len s úsmevom do mrzutých ksichtov kostolných kris a puberťáckych pičusov, ktorý nato majú prachy svojích rodičov.
Miláčikov, Milých rodičov, starostlivých, vtipných láskavých, milujúcich v polievkách klamstva, pretože nikto nikdy nebude vedieť skutočne milovať.
Vitaj v klube frajerov
a nafukovacích madracov na skvelé uvolnenie spermatu v krvy nepodstatnej lásky k tebe a o týždeň k nej a potom k tamtej a nikdy nie k predošlej.
Vitaj v klube frajerov.
nekompromisných a hrdých na svoju česť byť tým kto to musí znášať až do posledného okamžiku DOSŤ. Ja niesom ten čo ťa chce, ale to ty si tá čo chce to mať presne takto, ale ja to mať takto nechcem, pretože slová ako hrdý a čestný na svoj názor alebo na svoje všetko sú mi hlboko u riti, keď ti viem presne povedať príčinu, prečo sa odstrelil Hemingway, a podobné sračky pre ktoré som na smiech.

napísanísané:: 27.6.2009

prečítalo:: 1011 ludí