Blbina alias spomienka

autor:: Boanerg

rubrika:: rozpravky

\\\"Ešte stále neviem, ako sa voláš..\\\"- akoby na tom záležalo, xlape...
\\\"Jééj, čaw, s kým si tu? Kto je tu ešte z našich?\\\"- začína to mať grády, ja nestíham odpovedať.. a to som sa nedávno musela vyprávať sama so sebou..
\\\"Kaťa.. volám sa K..\\\" - paže už ma nepočúva-chytilo ho klepkanie po pleci..
\\\"Som tu .. sama... ale sú tu aj spolužiaci.. veď.. (menovanie spolužiakov)\\\"-no aj mňa to chytilo...
To snáď nie!!! Klepkanie po pleci?Mňa klepú po pleci? U mňa sa dožadujú pozornosti? :) Hmmm. Tušila som, že vo mne niečo bude...
A ty si čo za cudzinca?
\\\"Že si ty zo Zámkov... ?\\\" -mna klepne.. vážne ide na mňa pepka..
Odkiaľ to vie? Mám na čele napísané, že som blbá novozámčanka? Xlape, čo mi to pcháš do ruky??? A načo mi je informácia, že nie si chorý??? Jááááj to je píšťalka.. aha.. ty si ju už použil a chceš mi ju darovať.. jaaaj tak.Už ťa len poškrabkať za ušami a budem mať pocit,že si pes, ktorý mi práve aportoval svoju oblúbenú hračku a pxá mi ju do ruky, nex hra pokračuje... (Za celý čas, čo sa mne v hojnej miere roja v hlave tieto kraviny=myšlienky mám na tvári taký úplne obyčajný priblblý nechápavý výraz.. až na to, že podľa mňa sa mne taký výraz vážne nehodí)
Fajn.. za hlavou tohto zjavne sťatého človeka sa vynorila iná, ktorá odo mňa ťahá tohto svojho opilého kamoša.. a vlastne prečo by mal byť opilý? -lebo by sa so mnou inak vážne nedal do reči,že? No som tomu ďalšiemu vďačná, že ma ho pozbavil.. ja som mu nerozumela.. a vedel, že som zo zámkov a desil ma... A tí ľudia z našej školy, kam zmizli???
Aha, tento neopito pôsobiaci típek ma šiltovku.. do tejto čierno čiernej tmy je akože fakt potrebná..
\\\"Jurooo!!!\\\"- no ja som vážne pripečená.. nespoznala som Ďuriho?.. prosíím nex nie je opitý.. už beztak neviem ako sa k nemu xovať...
Keby ste videli ten široký a desivý úsmev plný naivnej radosti na mojej tvári..
nielenže som sa usmievala, ale som sa aj rozkecala.. pol hodinu ma musel počúvať.. hlavne, že sme zdraví, a že vie za akýx okolností som sa sem dostala, a že rodičia dostali list.. a že vie, že neviem hrať na gitare.To je hlavné..už to všetko vie ak ma vydržal 0,5 hodiny počúvať..Mala som zpekla šťastie, že sa mi z tej kofoly práve negrglo.. na ten oxid uhličitý si treba dať baxa..

Víri sa prach, taký akým si vysušujú vystresované ruky gymnasti pred predvedením seba na kladine.. Ruka trieska o zem nielen aby sa zvíril prach ..- naznačuje prehru.. 9.. 10.. koniec hry.
and the winner is.. a jeho druhá ruka zdvihne do povetria víťaznú ruku môjho protivníka.. nevidím naňho.. veď je tu prach.. a mam podliatinu na oku -tvrdý boj (v skutočnosti je to chalazion)
Ale je to už dávno dané,kto je mojím protivníkom, nad ktorým nikdy nevyhrám.. len ja sa s tým nezmierim..
Mojich protivníkov je veľa.. a vždy budú dvíhať svoju ruku nado mňa.. a ja sa s tým nezmierim.. Čas, neber mi Ďuriho!
Už ostal len náramok,bo spomienky zdupkali.

napísanísané:: 20.7.2006

prečítalo:: 1242 ludí