pochovavanie mrtvych

autor:: neab

rubrika:: rozpravky

zabudol som objasnit ake pohnutky nas viedli ktomu, aby sme zbavili susedinu macku zivota. Suseda, stara rakva a cistokrvna pica, nas prudila svojou existenciou a jej macka nam permanentne zvrchu srala na balkon. Pomsta smrdela sladko a o to silnejsi bol jej pach, o co blizsie bol den, kedy mala byt vykonana. chytit tu vydrbanu macku (britska korytnacinova) nebol az taky velky problem, pretoze kocur sa rad promenadoval po vsetkych pochodiach len tak ( vzdy trafil domov - zaujimave). Stacilo striehnut.
v den planovanej vrazdy sme si vzali dovolenku a od rana sme striedavo strazili pri kukatku. Nalieval do seba hektolitre kavy, ja som si viecka roztahoval prstami a osviezoval sa vodou ( celu noc sme presukali a v zrusenim sme nezazmurili oka). Hon na macku zacinal byt riadne unavny, ked tu sa kocur spustal ako nejaky vagabund po zabradli.
Vybehol z dveri a vtiahol ho dnu. Vyjebany buzeranti, povedal kocur a cely sa najezil. Nastastie sme sa vyzbrojili proti jeho drapom robotnickymi rukavicami. Zviazali sme mu za chrbtom labky a polozili sme ho na lopar od matky mojho milenca.
Dostal nápad, aby sme mu najprv oholili brucho a hned sme to vykonali. kocur vrieskal ako divy a tak sme mu do papule napchali korkovu zatku. Potom sme mu zapalovacom opalovali gentitalie a rit ( nedopatrenim sme mu spalili cely chvost). P. ( aby bolo lahsie odlisovat mojho milenca od kocura) povedal, ze by sme mu mohli do oci nakvapkat alpu - najrpv sme si z nej dva tri glgy uhli a potom sme mu ju naliali do tvare. Potom sme mu ostrihali vsetky fuzy z ksichu. Kocur sa zvijal ako blazon a ja som ho zato potrestal udermi do brucha. Chces nam nieco povedat? opytal sa P. vytiahol som kocurovi z ust zatku a kocur povedal, ze sme kokoti a ze ak je boh spravodlivy, pojdeme do pekla. Och, asi sa rozplacem, povedal som, nemal si nam srat na balkon. V amoku som mu zastrcil kolik do papule este hlbsie. P. povedal, ze uz je cas a vzal sklapel. ( P. je amatersky patolog). Najprv sme kocurovi odrezali prirodzenie, potom vankusiky na tlapkach , Aby som z toho nieco mal aj ja a aby sa nehral iba P. , dobolil mi elektrickym stobovakom vymrdnut kocurovi oci z hlavy. Odzrazu som mal tricko od krvi. Riadne ma to nasralo,a le ked uz bolo rkvave, zatlacil som na vrtacku este viac. p. zatial vybral z tela vsetky organy a starostlivo ich odlozil.

napísanísané:: 9.5.2006

prečítalo:: 1212 ludí