Kirk O´Bane

autor:: hamandeggs[hemendex]

rubrika:: poviedky

Nedostatočný pedagogický prístup okolitých rodičov ma vždy zarážal. Neprofesionálnosť a ignorovanie akýchkoľvek základných humanitných zákonov boli všadeprítomné.

Jana D. nechala napospas svoje dieťa manželovi ktorý bol pod vplyvom alkoholu a následne päť ročnú Evku utĺkol k smrti. Dotyčná obvinená svoj čin pred súdom obhajovala tým, že bola v šoku a utiekla bez premýšľania.

Osem ročný Erik z Bystran skončil na JIS podvyživený s mernými omrzlinami po celom tele. Ani jeden z rodičov o dieťa nejavil záujem...

Na druhej strane novín boli už len horoskopy a šport.

Kozorožce majte sa na pozore. Dnes vás dobrý priateľ podrazí. Čo sa týka kariéry, vaše plány vám nebudú vychádzať podľa vašej predstavy. Odporúčame vám oddýchnuť si s partnerom na prechádzke. V tomto období oceníte jeho pochopenie pre vaše výkyvy nálady.

Odložila som noviny s vedomím, že dnes ma podrazí dobrý priateľ. Zobrala som do rúk About a boy. Chýbali mi posledné strany. Spisovateľ ma dostal keď priam geniálne skomolil meno Kurt Cobain na Kirk O´Bain. Pociťovala som k nemu hlboký obdiv (k spisovateľovi) a uvažovala som ako dlho mu trvalo kým prišiel na túto novú verziu mena Kurt Cobain. Po asi 30 minútovom zahĺbení som prišla na to, že človek má právo si dať nálepku Spisovateľ pokiaľ je schopný takto rafinovane skomoliť meno. Následkom tohto zistenia som sa pokúšala pretvoriť to moje meno. No na nič som neprišla. Buď kvôli tomu, že nemám anglické meno a niesom slávna, alebo niesom Spisovateľ.

napísanísané:: 18.2.2006

prečítalo:: 1170 ludí