Diabol Strazny

autor:: Martina Majernikova

rubrika:: rozpravky

To len tak.
Som Diabol Strazny vsetkych spasenych neveriacich, ktorym boli odpustene ich dobre skutky, a bolestive vykriky tych ,ktori nadomnou krutili hlavou zaniknu v ciernociernej tme mojej temnej duse.
Na svojich zlatych kridlach prinesiem krvavu obet Bohu vecnej slobody a on ma obdari mocou ktorou sputam mysel vsetkych zivich bytosti a vsajem ich sny a nadeje, a buducnost vasich potomkov bude v mojich rukach.
Moj pohlad odraza beznadej vsetkych minulych generacii a jedinym zmurknutim ju prenesem na hlavy vasich deti,a oni sa budu plazit v spine a prachu zeme a budu prosit aby sa mohli dotknut mojho rucha a zbavit sa tym utrpenia,avsak ja uz teraz viem ze bez jedineho zachvevu svedomia im rozmliazdim hlavy a v ich krvi si umyjem ruky.
Jedinym mavnutim kridel zmetiem z povrchu zemskeho vsetko pekne a dobre a zanecham len bolest a zial v ktorom sa budete utapat po tisic rokov.
Vasou jedinou nadejou bude pokora a oddanost ktoru mi budete preukazovat po cely cas a po uplynuti tisic rokov sa rozplyniem v letnom vanku a ostane po mne iba krvava spomienka.

napísanísané:: 9.2.2006

prečítalo:: 1180 ludí