Scrabble

autor:: ragun

rubrika:: haluze/blbosti

Čudné pohyby ustali a postel prestala vŕzgať. Dychčali sme si do tvárí. Pomaly otvorila veľké mandlové oči a pozreli sme sa na seba polovyplašenými, vykradnutými pohľadmi ľudí ktorí sa poznajú príliš krátko nato, aby sa ocitali v takýchto situáciach. Okolo hláv nám poletoval roj otravných otáznikov a v miestnosti sa rozvalilo čudné, trápne ticho. Už sa mi ani nezdala taka princezná akou bola ešte pred pár minútami. Jediné pozitívum tej chvíle bolo že mi postupne začala vyťahovať z chrbta jej trojcentimetrové nechty. „Bože, toto už nikdy viac...“ preletelo mi hlavou.
„čo teraz?“ zašepkal som.
Takouto neuveritelne duchaplnou otázkou som sa pokúsil odohnať dotieravé otázniky. Vymotali sme sa jeden z druhého, vstala a v celej svojej nádhere, tak ako ju pánboh stvoril, ladne odplávala do kuchyne. Postavu mala parádnu, to sa musí nechať, bola fakt šupa. Otvorila chladničku, vybrala si puding so sľahačkou a s plnou pusou zakričala smerom ku mne „pozrieme si telku“ ... „ alebo si niečo zahráme, napríklad karty alebo scrabble“
Ako správni intelektuáli s akademickým vzdelanim, bažiaci po zveľaďení ducha sme sa samozrejme rozhodli pre scrabble. Cibrí pamäť, kreativitu, slovnú zásobu a tak.. Celkovo zveľaďuje intelekt. Dá sa povedať že scrable je výborná hra, ale ...

......S
....J E
.S E X

...neviem prečo nám vyšlo práve toto, no čisto na báze intelektu sme si to vysvetlili ako znamenie tajomného bôžika večera či výzvu osudu, prestali sme zveľaďovať ducha a znova sa opakovali čudné pohyby, vŕzgajúca postel, vykradnuté pohľady, otázniky, trojcentimetrové nechty, plavba do kuchyne, puding a ... a dosť. Scrabble už radšej nie.
Keď som sa ráno zobudil, bola preč. Ostal po nej len samolepiaci papierik na dverách s odkazom „sex je sex :-)“ a na poťahohoch fľak od pudingu. Už som ju nikdy potom nevidel a tuším ma to aj mrzelo. Myslím že mi bolo za ňou trochu smutno, bola to veľmi príjemná intelektuálka.

p.s. keď sa naskytne vhodná chvíľa, skúste začať hrať scrable písmenkom x ... :-)

napísanísané:: 4.1.2006

prečítalo:: 1228 ludí