Čo robia chlapi keď manželky ostanú doma

autor:: ragun

rubrika:: poviedky


Svieže sobotné ráno sálalo energiou a bolo predzvesťou krásneho víkendu a keďže nič nenechali na náhodu a všetko bolo pripravené tip top, sľuboval aj veľa ozaj príjemných zážitkov. Nadýchol sa čerstvého vzduchu a vypol hruď. Toto už potreboval, kedy to bolo naposledy čo si takto s chlapcami vyšli na pánsky víkend. Stará partia, ako kedysi. A konečne bez manželiek, tých milovaných, otravných, čudných ľudí.
Cítil sa úžasne, bola to jedna z tých opojných chvíľ keď sa cítil väčší a silnejší ako bol, svaly boli tvrdšie, brucho menšie a šediny mu prišli celkom sexy. Zovrel päsť a krátky obdivný pohľad venoval svojim rukám. Bol spokojný so svojim mocným žilnatým predlaktím, páčilo sa mu a ženám tiež, mal to overené. Palcom si prešiel po malom vytetovanom Z-etku na zápästí.akoby ho chcel zotrieť. Čo sa napočúval kôli nemu výčitiek od jeho starej. Zuza, ty mrcha, aký si ty mala zadok a to lono, tomu sa mohol človek venovať celé hodiny a nikdy nemal dosť... a vidíš ako si dopadla, narýchlo zaspomínal a pozrel na hodinky. Už tu mali byť. Začínal byť nedočkavý, vzrušenie v ňom rástlo každú minútu a žiadostivosť sa stávala nekontrolovateľná. Pud muža lovca ovládol jeho myseľ. Kašlem na vás, začnem aj sám. Podišiel k nim no v poslednej chvíli si to rozmyslel. Ešte sa predtým vymočím. Keď bol hotový dôkladne si ho otriasol, po očku skontroloval a opatrne svoj poklad vložil na miesto. Tak a ideme na vec dievčatá. Riadne si odpil z piva a pocítil náhly nával vzrušenia. Bez váhania si vybral tú najkrajšiu. Odpor bol kŕčovitý a nečakane prudký. Nerád si to priznával ale spôsoboval mu príjemné pocity. Jeho mocné prsty cítili jej jemné ale pevné a veľmi pružné telo. Cítil zúfalý, beznádejný vzdor. Bola to len otázka krátkeho času keď rezignuje, vedel to presne veď takých bolo na stovky. Keď zacítil náznak rezignácie po prvom zúfalom odpore, nekompromisne a rutinne, tisíckrát opakovaným pohybom vrazil do dážďovky ostrie háčika. Rybačka mohla začať.



P.s. páni sa nakoniec stretli v plnom počte a rybačka bola viac než úspešná. A ako strávili kamaráti večer? To už nechám na vašu bohatú predstavivosť. Vy by ste ho ako ?

napísanísané:: 8.12.2005

prečítalo:: 1363 ludí